Anar directament a les notícies
El Real de Gandia Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Neus Benestar 22 May 2015
La urbanització Monterrey, del terme Real de Gandía, necessitaria una redona a la seua entrada, ja que per a dirigir-se direcció Gandia, rnla senyalització obliga a buscar la rotonda de Palma. Gràcies
Pau Sebastián Gea Urbanisme 8 Apr 2015
Seria molt interessant fer el necessari per poder portar el servei SaforBici al poble, ja que és la manera més fàcil, ràpida i sostenible de connectar el Real amb Gandia i la resta de pobles de la Safor. Tenint en compte que el servei actual de transport públic és realment pèssim en quant a efectivitat, horaris i preus; les úniques alternatives viables són la bicicleta o anar caminant (en el cas que siga a Gandia o un poble proper). En quant a aquesta segona part, seria interessant i necessari caviar i millorar tot el sistema de transport públic de la comarca per tal de facilitar l'accés a les persones majors i la connexió amb els pobles més llunyans.
JoanviGran proposta Pau. Moltes gràcies el 22 Apr 2015 a les 09:50
Jordi Garcia Polop 22 Mar 2015
Caldria millorar l'accés per als peatons a Gandia. Estem ben prop i l'única forma segura de ara és amb vehicle. Jo proposaria una avinguda més agradable i neta amb vials més amples, parlar seriosament amb Gandia per a millorar la conexió i, perquè no, finalment entrar a formar part del sistema de bicicletes públiques.
RebecaEstic d'acord, Jordi. Apuntem la teua proposta. Gràcies! :) el 30 Mar 2015 a les 16:26
AnònimPoc a poc anire'm millorant el nostre estimat poble. :) el 30 Mar 2015 a les 17:47
Joanvi Totalment d'acord Jordi. Moltes gràcies el 31 Mar 2015 a les 10:11
Jnv PiB 11 Mar 2015
Es podria realitzar la neteja dels carrers adjacents al Col·legi abans de les 9 del matí, que és l'hora d'entrada dels xiquets a escola i d'aquesta manera facilitar l'accés dels xiquets.
nacionalistaespere que no s'hi caiga tan baixet de no formar un govern d'esquerra i permetre que continue sent el PP qui tinga l'alcaldia...mai tornaria a votar-vos...i en conec uns quants que tampoc el 28 May 2015 a les 11:47
govern d'esquerrael Real ha de tindre un govern d'esquerra el 28 May 2015 a les 20:52
Mostra més propostes
css.php