Anar directament a les notícies
El Real de Gandia Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Jnv PiB 11 Mar 2015
Es podria realitzar la neteja dels carrers adjacents al Col·legi abans de les 9 del matí, que és l'hora d'entrada dels xiquets a escola i d'aquesta manera facilitar l'accés dels xiquets.
nacionalistaespere que no s'hi caiga tan baixet de no formar un govern d'esquerra i permetre que continue sent el PP qui tinga l'alcaldia...mai tornaria a votar-vos...i en conec uns quants que tampoc el 28 May 2015 a les 11:47
govern d'esquerrael Real ha de tindre un govern d'esquerra el 28 May 2015 a les 20:52
Neus Benestar 22 May 2015
La urbanització Monterrey, del terme Real de Gandía, necessitaria una redona a la seua entrada, ja que per a dirigir-se direcció Gandia, rnla senyalització obliga a buscar la rotonda de Palma. Gràcies
Pau Sebastián Gea Urbanisme 8 Apr 2015
Seria molt interessant fer el necessari per poder portar el servei SaforBici al poble, ja que és la manera més fàcil, ràpida i sostenible de connectar el Real amb Gandia i la resta de pobles de la Safor. Tenint en compte que el servei actual de transport públic és realment pèssim en quant a efectivitat, horaris i preus; les úniques alternatives viables són la bicicleta o anar caminant (en el cas que siga a Gandia o un poble proper). En quant a aquesta segona part, seria interessant i necessari caviar i millorar tot el sistema de transport públic de la comarca per tal de facilitar l'accés a les persones majors i la connexió amb els pobles més llunyans.
JoanviGran proposta Pau. Moltes gràcies el 22 Apr 2015 a les 09:50
Jordi Garcia Polop 22 Mar 2015
Caldria millorar l'accés per als peatons a Gandia. Estem ben prop i l'única forma segura de ara és amb vehicle. Jo proposaria una avinguda més agradable i neta amb vials més amples, parlar seriosament amb Gandia per a millorar la conexió i, perquè no, finalment entrar a formar part del sistema de bicicletes públiques.
RebecaEstic d'acord, Jordi. Apuntem la teua proposta. Gràcies! :) el 30 Mar 2015 a les 16:26
AnònimPoc a poc anire'm millorant el nostre estimat poble. :) el 30 Mar 2015 a les 17:47
Joanvi Totalment d'acord Jordi. Moltes gràcies el 31 Mar 2015 a les 10:11
Mostra més propostes
css.php