Tornem a començar, pel Real

Ha arribat l’hora de donar a conèixer un nou equip de treball. És l’hora de prioritzar les necessitats bàsiques de les persones. L’hora de promoure la cultura i l’educació com a eix fonamental per aconseguir una millora social. L’hora de la participació, amb el teu compromís podrem fer-ho. És l’hora del canvi.

ELREAL

Fa quatre anys, un grup de gent molt preparada i molt il·lusionada ens vam presentar pel BLOC-Compromís a l’Alcaldia del Real. Els resultats no van ser els esperats i ens vam quedar amb un regidor (per ben poc no en vam traure dos).

El Partit Popular va traure majoria absoluta i, com veníem de ser socis de govern en l’anterior legislatura, ens van oferir una regidoria. Després de diverses reunions, vam acceptar la regidoria d’Hisenda, sense que això ens obligara a estar d’acord amb les decissions del govern del PP, cosa que el nostre representant va parèixer no tindre clar. En pràcticament tots els plenaris votava a favor de les decisions que prenia el govern, encara que no comulgaren amb la ideologia de Compromís (d’esquerres, valencianista i ecologista). Vam intentar fer-li vore que ell representava tots els qui van dipositar la seua confiança en nosaltres i, en prendre aquesta postura de manera individualitzada, estava traïnt els nostres ideals. En no voler canviar la seua actitud, li vam demanar que deixara el seu lloc a la segona de la llista, la qual cosa tampoc va voler fer. Aleshores és quan vam prendre una decisió molt dura i molt difícil per a nosaltres i que ens ha fet molt de mal. Vam fer fora al nostre regidor, qui va passar a formar part del grup mixt, i el nostre partit es va quedar sense reprensentació a l’Ajuntament, la qual ens havíem guanyat de manera democràtica a les urnes.

Este fet suposà una decepció tant per a nosaltres com per a la gent que va votar Compromís pel Real, als quals volem demanar disculpes per haver confiat en una persona que no va saber dur endavant el pensament de l’equip; però vam preferir ser lleials als nostre ideari que tindre a un regidor que no ens representava.

Quatre anys després, arriba l’hora de decidir si la gent del poble continua confiant en nosaltres i si volen que els representem en l’Ajuntament del Real en la pròxima legislatura. Convocarem properament una Assemblea Oberta per a decidir-ho conjuntament amb les veïnes i veïns que ens vulguen acompanyar. Us esperem.

Sabem que hi ha molta gent que comparteix la nostra ideologia i molta altra gent que està cansada del bipartidisme que ens ha portat a la situació que estem vivint hui en dia, on moltes famílies no són capaces d’arribar a final de mes. Per això convoquem a tot el poble a una Assemblea Oberta on podreu aportar les vostres idees, fer-nos vore les vostres inquietuds i ajudar-nos a decidir com voleu que fem llista. Creiem que és l’hora del canvi, creiem que és l’hora de Compromís, tant a la Presidència de la Generalitat com al Real. No creus?

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *