Compromís més Real convoca un debat de totes les candidatures locals

Compromís més Real convoca un debat entre totes les candidatures a l’alcaldia, com a dret a la informació de la població. L’acte tindrà lloc el proper dimecres dia 20 de maig a les 20 hores al llar dels jubilats.

Aquest debat pretén impulsar una nova manera de fer política al poble, respectuosa amb tothom, oberta, participativa, honesta, reflexiva, centrada en les necessitats de la població.

És l’estil que ha iniciat Compromís mésReal en aquesta nova etapa, mitjançant les seues assemblees obertes, i l’estil que creu que més beneficia al conjunt dels veïns i veïnes. Per això convida a la resta de grups polítics a participar en aquest debat, on es posarà en pràctica aquesta nova forma d’enriquir la política del poble.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *