Marta Signes: “Volem continuar obrint les finestres de l’Ajuntament i fer partícips els nostres veïns de tot el que decidim”.

ple_realdegandia

Els plens municipals del Real de Gandia ja s’emeten per Youtube. El de dimarts 28 de juliol fou el segon ple que l’Ajuntament del Real de Gandia ha començat a publicar i difondre, arran de l’entrada del nou govern. Les sessions gravades són penjades a la coneguda plataforma de vídeo Youtube i difoses per la xarxa, amb la intenció de donar a conèixer el contingut dels acords i posicionaments, més enllà del que apareix a les actes. La iniciativa no ha comptat amb oposició, tot i els impediments per a dur a terme les gravacions per part de l’anterior govern la legislatura passada.

Marta Signes, alcaldessa del Real de Gandia, ha explicat que “l’objectiu de dotar-nos de formats audiovisuals situa l’Ajuntament del Real en ple segle XXI, i millora la divulgació de la gestió que realitzem entre les veïnes i veïns del municipi. Volem continuar obrint les finestres de l’Ajuntament i fer partícips els nostres veïns de tot el que decidim. Amb esta iniciativa, aportem normalitat i més informació per tal que tots i totes es formen una opinió crítica del que passa al Real”.

Font: Alcaldia de l’Ajuntament del Real de Gandia.