Tens una pregunta per a Baldoví?

El diputat Joan Baldoví acudirà al Real el 26 de setembre a conversar amb la ciutadania.

El diputat al congrés dels diputats acudirà el proper dijous 26 de setembre al Real per a participar en una iniciativa que permeta el diàleg directe amb la ciutadania. L’acte tindrà lloc a les 20 h., a la casa de la cultura de la localitat, amb el lema “Baldoví, tinc una pregunta per a tu”.

La representant de Compromís al Real, Marta Signes, ha explicat que “la nostra voluntat és crear ponts entre la ciutadania i els representants polítics”. La gent que tinga interés per qualsevol tema pot enviar un correu electrònic a elreal@compromis.net, prèviament, o acudir directament a la cita per conversar amb Baldoví.

Des de Compromís pel Real volem animar a tot el veïnat a participar-hi i a traslladar a Baldoví les seues inquietuds. És una activitat amb què iniciem el curs polític amb la mirada posada a tornar a representar el veïnat en el consistori”.

pregunta_baldovi_real

Signes ha explicat que “hem d’aprofundir més en este tipus d’iniciatives que permeten que la ciutadania s’expresse i que puga fer arribar les seues peticions allà on desitge, tant a nivell local, autonòmic com estatal”. I ha recordat l’experiència de la inciativa congrestransparent.com, on la ciutadania podia votar les esmenes a la Llei de transparència del passat 12 de setembre: “en la votació a la llei de transparència, hem pogut elegir de manera directa el sentit del vot del nostre diputat”.

Arxivat en: Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *