Marta Signes: “Compromís pel Real treballarà per impedir la continuïtat de la pedrera”

La nova coordinadora de Compromís pel Real recorda la trajectòria d’oposició de la formació a l’activitat i anima el veïnat a sumar-se.

Compromís estudia les mesures legals que es poden emprendre per fer-ne front.

Compromís pel Real de Gandia anima a la gent del Real a oposar-se a la continuitat de la Pedrera. Ho ha fet en boca de Marta Signes, enginyera industrial i nova coordinadora de Compromís. Signes ha volgut recordar que el BLOC-Compromís ha sigut la formació que sempre ha treballat al Real de Gandia per impedir l’explotació de la pedrera. “I volem continuar esta tasca. El nostre posicionament és d’oposició total a esta activitat, per l’afecció al veïnat i al medi del Real”.

Segons Signes, “la negociació proposada per l’alcaldesa, Vanessa Martínez, suposa una passa enrere, perquè obri les portes a la continuïtat i l’ampliació de l’activitat. Ho han embolcallat en forma de conveni i de contraprestacions de cara al poble, quan a estes altures hauríem d’estar parlant en termes de tancament. L’alcaldessa hauria de tenir una posició ferma en defensa dels interessos del veïnat; i haurà d’explicar bé la seua postura, que ara per ara no s’entén”.

Compromís pel Real s’ha reunit també amb veïns de la Urbanització Monterrey i està estudiant les mesures legals que es poden emprendre per fer-ne front.

Seguim, doncs, la trajectòria d’oposició que sempre hem mantés; i ho fem amb més forces i de manera renovada. Per tot això, “llancem una crida a la gent del Real perquè no es deixe enganyar per les excuses del govern municipal i que se sume a Compromís. És hora, després de tants anys, que el Real visca sense les molèsties de la pedrera”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *