Resultats electorals al Real 24.05.15

Des de Compromís més Real, volem donar 221 gràcies a tots els veïns que han dipositat la seua confiança en nosaltres. Hem de dir que hem obtés els millors resultats municipals de sempre i tot això gràcies a vosaltres. 221 vots, 73 vots més que en les últimes eleccions. La llàstima és que per sols 6 vots no hem tret un segon regidor.

Podem estar satisfets dels resultats, però no ens conformem i des de la nostra posició en l’ajuntament treballarem per a que la gent que no ha confiat en nosaltres en estes eleccions, puga fer-ho en les properes i d’aquesta manera poder anar consolidant un projecte que ha començat fa poc més de 2 mesos i que ha de ser a llarg termini.

Moltíssimes gràcies de nou.

‪#‎SempreAmbTu‬

Resultats electorals 2015 image

Arxivat en: General

Comentaris

 1. Independentista diu:

  Estic sentit comentaris de que compromís vols abstenir-se en l’elecció d’alcalde…em semblaria una irresponsabilitat que per orgull propi o malicies personals es deixara governar a la dreta…seria perdre tota la credibilitat…i a muntó de vots per a les pròximes eleccions…o siga seria de BURROS I INCOMPETENTS no traure profit d’aquesta situació…

  • rebeca diu:

   Amb calma. Estem escoltant tothom, reflexionant, dialogant abans de decidir. Funcionem de manera democràtica; per tant, decideix l’opinió de la majoria del grup i simpatitzants. Encara tenim pendents converses importants.

   Siga quina siga la decisió del dia 13, treballarem per a incidir al màxim en el canvi i la millora social, i sempre tenint en compte que cap escenari no és definitiu. Volem fer del diàleg i el consens la nostra forma d’actuar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *