Discurs d’investidura de Marta Signes, alcaldessa del Real durant els propers dos anys.

Des de Compromís més Real acceptem el repte de formar part del govern amb molta il·lusió, i ens comprometem a fer una política pensant en millorar la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes del poble.

Agrair als nostres votants, la confiança que han dipositat en nosaltres, gràcies als quals hem aconseguit els millors resultats de mai.

A la gent que no ens ha votat dir-los que treballarem per fer un poble per a totes i per a tots sense mirar el color polític.

També volem agrair tant al PSOE com al PP, haver-nos convidat a mantindre converses durant estos dies, cosa que hem fet de bon gust perquè pensem que el diàleg és l’únic camí per a dur endavant qualsevol projecte per al poble.

I en especial, agrair al PSOE l’esforç que ha fet per tal de poder aconseguir un govern d’esquerres i progressista, pensant en el benefici del poble.

Des del nostre lloc en el govern, serà més fàcil dur endavant les propostes que portem al nostre programa, les quals pensem que són prioritàries per als veïns i veïnes del Real, com puguen ser:
– Un govern més participatiu.
– Una major transparència i participació ciutadana
– Una partida pressupostària per a polítiques socials.
– Escoles inclusives on els preus de matrícula no siguen prohibitius per a molts veïns del poble
– Donar a conèixer el nostre patrimoni cultural i mediambiental,
– Eliminar la crispació política q ha hagut durant els últims anys,
– Etc…

Per últim, voldríem dir que des del govern estem oberts a dur endavant  qualsevol tipus d’iniciativa per part del PP sempre que vaja encaminada al benefici de les persones.

Moltes gràcies i molta salut per a totes i tots.