– Marta Signes: “crec en un estil de fer política valent, amable, respectuós, honest, seriós, amb esforç, humil, sense rivalitats ni confrontacions personals entre oponents polítics i fermament compromés”

Compartisc aquestes línies per a transmetre-vos, de primera mà, com ha estat la meua visió del govern municipal, des de dins, durant aquests quatre anys; i també per a compartir-vos per què decidisc repetir com a candidata a l’alcaldia del Real.

Continue al capdavant de Compromís pel Real per a poder seguir treballant pel poble, afrontant els grans reptes del moment actual, mediambientalment, socioeconòmicament, democràticament… Perquè crec en la política com a mitjà per a aconseguir una societat més justa, més solidària, més saludable, amb bona qualitat de vida…

Gràcies a la meua professió com a enginyera industrial a l’ajuntament de Muro conec la gestió tècnica municipal. I ara, a més, sume l’experiència d’aquests 4 anys com a gestora des del govern del Real, 2 d’ells com a alcaldessa. M’agradaria poder aportar l’experiència adquirida per a seguir treballant en totes les línies encetades durant aquesta legislatura, i encetar-ne de noves.

Crec en un estil de fer política valent, amable, respectuós, honest, seriós, amb esforç, humil, sense rivalitats ni confrontacions personals entre oponents polítics i fermament compromés.

Moltes gràcies pel vostre suport!